Середа, 24.04.2024, 09:30
Вітаю Вас Гость | RSS

Макіївський ліцей







Адреса: Київська обл., Білоцерківський р-н., с. Макіївка, вул.Центральна 1; тел. (04563) 2-45-37; E-mail: makiivkaschool@gmail.com

Меню сайту
Категорії розділу
Новини школи [635]
Дошка оголошень [159]
Гостьова книга [1]
Привітання, скарги та пропозиції залишайте тут
STOP BULLYING
Корисні посилання

Головна » 2014 » Серпень » 19 » Випускний бал
22:12
Випускний бал

  31 травня наша школа нагадувала осіннє дерево, від якого відірвалося 11 її листочків.

Серця вперше торкнулась тривога,

 хоч співає воно, як дитя,

нині стелиться всім їм дорога

 із дитинства в доросле життя.

  Це душевне, тепле, дуже зворушливе і трошки сумне свято, бо школа прощається з випускниками. Промайнув навчальний рік, наче комета на небосхилі, закінчилися контрольні роботи, державна підсумкова атестація і ось він – довгоочікуваний випускний вечір - свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Завтра перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях. Нехай вас Бог благословить.

  Не описати красу дівочу у цей вечір: кожна випускниця мала вигляд принцеси, а випускник був схожий на рицаря. Дорогі випускники ! Запам'ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій і сподівань.

  Не стримували у цей вечір сліз батьки: ще недавні немовлята сьогодні вже дорослі і самостійні люди. Учителі із захопленням і радістю зустрічали випускників і впродовж усього вечора бажали їм щасливого майбутнього.

  Дорогі випускники, Ви збираєтесь у далеку й незвідану дорогу, тож візьміть із собою благословення своїх батьків та вчителів. Ці благословення вічні, як рідна земля. Вони додадуть вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високої мети у вашому майбутньому. Хай щасливою для вас буде дорога самостійного життя! Хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Не забувайте, що навчилися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі своєї школи, котра дала вам путівку в життя. Щасливої та щедрої долі, вам, дорогі випускники!

  Ми впевнені, що у вас усе буде добре, адже ви отримали ще й благословення від протоієрея  Михаїла, настоятеля  Свято – Покровського храму.

  Нехай вас Бог благословить, 

Дарує Божа Матір сили! 

Трудіться, радуйтесь, ростіть,                                                  

Нехай міцніють ваші крила!

 

 

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 536 | Додав: Aleximus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Хостинг від uCoz